0 0
Read Time:36 Second

MADE – Een voetganger is vrijdagmiddag gewond geraakt nadat hij door een bestelwagen was aangereden op de Zuideindsestraat in Made. Het slachtoffer liep vermoedelijk over het zebrapad en werd daar over het hoofd gezien door de automobilist.

Het slachtoffer is oer ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Ernstig gewond
De man raakte ernstig gewond en is met een ambulance met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Twee ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. De bestuurder van de bestelwagen kwam met de schrik vrij.

Veel bekijks
De politie doet onderzoek naar de precieze oorzaak van het ongeval. Het ongeval gebeurde recht tegenover de Albert Heijn en trok daardoor veel bekijks.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %