0 0
Read Time:52 Second

ZEVENBERGSCHEN HOEK – Bij een eenzijdig ongeval op de langeweg in Zevenbergschen Hoek is een bestuurder van een auto zwaargewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak verloor de man de macht over het stuur en sloeg hij over de kop. Ambulances, brandweer en een traumahelikopter kwamen ter plaatse.

De auto raakte zwaar beschadigd. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Brandweer
De brandweer heeft de auto gestabiliseerd en het slachtoffer uit de auto bevrijdt. Deze zat niet bekneld. De auto was achterin geladen met motor onderdelen. De man heeft geluk gehad dat deze niet naar voren zijn geschoten. Achter de man lagen op de achterbank meerdere autobanden een zwaar metalen frame.

In de auto lagen achterin motoronderdelen. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Trauma-arts mee met ambulance
De trauma-arts is met het slachtoffer in de ambulance met spoed mee gereden naar het Erasmus in Rotterdam. Wat zijn verwondingen waren is niet bekend.

De politie stelt een onderzoek in.

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %