0 0
Read Time:47 Second

MOERDIJK – Bij een ongeval met een trike zijn zaterdagmiddag twee personen ernstig gewond geraakt. De trike reed op de A17 richting Rotterdam toen deze waarschijnlijk een klapband kreeg. Daardoor verloor de bestuurder de macht over het stuur van de trike en knalde tegen de vangrails om vervolgens op de zijkant terecht te komen. De twee opzittenden kwamen klem te zitten onder de trike.

Traumahelikopter

Voorbijgangers hebben de trike weer rechtgezet en eerste hulp gebonden totdat de hulpdiensten ter plaatse waren. Twee ambulances, politie en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Beide opzittenden zijn  met ambulances naar het ziekenhuis vervoerd. De trauma-arts is niet met de ambulance meegereden. Wat de verwondingen precies waren is niet bekend, een persoon had een fikse been- en hoofdwond.

Afgesloten
Bij het ongeval waren geen andere weggebruikers betrokken. Een berger heeft de trike getakeld en afgevoerd. Ten tijden van het ongeval was de oprit naar industrieterrein Moerdijk afgesloten.

Brabantactueel.nl : Marcel Van Dorst

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %