0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Een voorbij rijdende automobilist heeft dinsdagavond het leven gered van een te water geraakte bestuurder.
Het slachtoffer raakte door nog onbekend oorzaak met zijn auto van de Eendrachtsweg in Raamsdonksveer en kwam in een brede sloot naast de weg terecht.
Een voorbij rijdende automobilist zag het ongeval gebeuren en twijfelde geen moment, deed zijn kleren uit en dook in het koude water om de bestuurder te redden.
Door de ruit van het portier in te slaan kon de bestuurder uit zijn auto worden bevrijdt.

Beide zijn door andere voorbijgangers uit het water gehaald. De bestuurder is nagekeken door het gealarmeerde ambulancepersoneel. Zijn verwondingen bleken mee te vallen. Hij is per ambulance naar zijn huis vervoerd waar de man een warme douche kon nemen.

De hulpverlenende held is met zijn natte kleren ook in de auto gestapt om thuis droge kleren aan te trekken. De bestuurder heeft zijn leven aan deze voorbijganger te danken. Op deze toch al donkere weg is ondanks de verlichting die er staat het te water geraakte voertuig niet te zien en had het zo maar eens dramatisch af kunnen lopen.

Een bergingsbedrijf is ter plaatse geweest, maar gezien de locatie van het te water geraakte voertuig is besloten deze overdag te gaan bergen.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %