0 0
Read Time:43 Second

Een verwarde vrouw heeft zondagochtend omstreeks 9.10 uur voor veel commotie gezorgd bij een flatgebouw aan de Sweelincklaan in Tilburg. De vrouw zag kans om door de toegangsdeur van het complex te komen waarna ze naar boven ging om vervolgens vanaf een etage diverse spullen van bewoners naar beneden te gooien.

Bewoners die op het tumult afkwamen hebben de verwarde vrouw in bedwang gehouden tot de politie arriveerde. De agenten hebben de vrouw geboeid,en haar naar beneden gebracht in afwachting van een ambulance. De vrouw kreeg een mondkapje op omdat ze herhaaldelijk naar de agenten spuugde.

Drie auto’s die beneden onder de flat stonden zijn door de actie van de vrouw beschadigd, politieagenten hebben van de gedupeerde eigenaars een aangifte opgenomen. De vrouw, die mogelijk onder invloed van drugs was, is onder begeleiding van de politie met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %