0 0
Read Time:36 Second

TILBURG – Vandaag hielden de politie en de belastingdienst een verkeerscontrole op het Laarveld in Tilburg. Verkeer wat over de Ringbaan Zuid reed werd gecontroleerd op openstaande signaleringen en belastingschulden.

Bekeuringen
Zeven motoragenten hielden hierbij verkeerstoezicht en achterhaalden 188 ANPR hits. Er werden 56 bekeuringen geschreven voor uiteenlopende zaken waaronder 27 keer het een vasthouden van een mobiele telefoon tijdens het rijden. Vier automobilisten kregen een bekeuringen omdat hun auto was voorzien van te donkere autoruiten.

Belastingdienst
De Belastingdienst nam 22 personenauto’s in beslag vanwege openstaande Belastingschulden. Ter plaatse werd er voor ruim 20.000 euro aan Belastingschulden afgerekend. Zes automobilisten kregen een naheffing van 1500 euro omdat zij in een buitenlandse auto reden terwijl zij in Nederland woonachtig zijn.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %