0 0
Read Time:40 Second

 OOSTERHOUT – Bij een schietpartij op de Musschenbroekstraat in Oosterhout is donderdagavond een persoon beschoten. Rond kwart over 8 werd er op de kruising met de Kamerlingh Onneslaan een schot gelost waarna de dader er vandoor ging. Er raakte niemand gewond bij het schietincident. 

Bekenden van elkaar
Volgens de politie kende de dader en slachtoffer elkaar. De dader zou uit Oosterhout komen en is bij de politie bekend. De politie roept de dader dan ook op om zich vrijwillig bij het politiebureau te melden. 

 

Bekenden van elkaar
Volgens de politie kende de dader en slachtoffer elkaar. De dader zou uit Oosterhout komen en is bij de politie bekend. De politie roept de dader dan ook op om zich vrijwillig bij het politiebureau te melden. 

Foto`s : Marcel Van Dorst 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %